Servicii

“Noi ne diferentiem!” – Adi Center va garanteaza cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie, indoor-outdoor si personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle).

Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (consultati Oferta Preturi Tipar Carti Si Reviste). Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru carti de vizita, afise, pliante (flyere), calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere, felicitari, invitatii, tablouri executate conform standardelor de calitate.

Adi Center ofera servicii de listare (print digital si offset)/copy alb negru si color, realizare ecusoane, etichete autocolante, print pe panza (tablouri, lucrari de arta), servicii de legatorie clasica, cu arc si termoclei (brosare) pentru licente si teze de doctorat.

Alte servicii: cani termosensibile personalizate, insigne, productie publicitara simpozioane, print ziare si fotografii de nunta, cocarde nunta insigne de rever (alternative pentru flori de nunta), marturii nunta si invitatii nunta personalizate,  jucarii personalizate (magazin online jucarii).

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat).